zaterdag 28 augustus 2010

REVIEW: MAC Lustre Drops

Jaaaa! Hier is ie dan, de langverwachte eerste MAC-review. Over de To the Beach Lustre Drops nog wel. Ik heb zomaar wat dingetjes gekocht en highlighter vind ik altijd een fijn product dus die wou ik sowieso. Meer over het kiezen van mijn MAC-bestelling lees je hier.
Ik nam beide kleurtjes: Sun Rush en Pink Rebel.

Ze kwamen in van die leuke groene doosjes!


(alle foto's zijn trouwens gemaakt met mijn nieuwe gsm. Niet slecht hè, die kwaliteit?)

En toen maakte ik de doosjes open. Hm. Ik was niet onverdeeld gelukkig met wat ik zag.


Rechts Sun Rush, links Pink Rebel.

Ze zien er zo... onspectaculair uit. Dat groene doosje vond ik nog wel leuk, maar deze plastic flesjes zien er echt cheap uit. Ik verwachtte tenminste stylish zwarte doppen, MAC-style. Niet dus. Nou ja, het gaat om wat erin zit, toch?

Wel, dat is weinig. Heel erg weinig. xD Er zit maar 18 ml in zo'n flesje en dat wist ik wel toen ik ze bestelde. Ik had ook al van anderen gehoord dat ze zo klein waren, maar dat drong dus niet helemaal door. Mijn eerste indruk was echt: FOK WAT ZIJN ZE KLEIN! En ze kostten iets van een 13 pond, geloof ik. Niet goedkoop dus voor zo'n pietepeuterig flesje. Heel wat anders dan mijn HEMA cream Highlighter van 3 euro voor een tubetje. xD


Maar goed, MAC is niet goedkoop, dat weten we ondertussen wel. Opvallend is dat ik steeds maar hoor dat het wél zijn geld waard is. Nou, ik ben benieuwd!
Tijd om de boel open te gooien en te swatchen!


Van elk kleurtje deed ik een drupje op mijn hand en wauw, dat zag er goed uit. Mooie shimmer erin, niet zo lopend dat het van mijn hand afdrupte, maar er kwam ook niet gelijk ene hele klodder op mijn hand, dus dat was al veelbeloven.

Ik besloot hem dan maar uit te smeren.


Oh mijn god! Kijk die kleur! Zoooooo mooi! Toen merkte ik ook dat mijn "twee drupjes" veel te veel waren voor mijn hand. Dit spul smeert hartstikke dun uit dus ik had er helemaal niet zoveel van nodig. Dat deed mij ook meteen wat beter voelen over de kleine flesjes. Het is gewoon geweldig zuinig, dus maakt het niet uit dat je maar een beetje product krijgt. Dit product gaat een eeuwigheid mee!

Nog maar wat verder blenden dus om echt ene mooi resultaat te krijgen, want zeg eerlijk, niemand loopt graag rond met twee glitterwangen. Of je moest Anita heten, natuurlijk.

Toen kreeg ik dit:Feel free to ooh and/or ah.
Ik kan maar niet beslissen welke ik mooier vind! Sun Rush geeft zo'n mooi gebronst effect en Pink Rebel is een prachtig subtielroze highlighter.
Je kan de shimmers niet goed zien op de swatches maar ze zijn W.A.U.W.
Ik ben helemaal fan van MAC en dat na 1 testje.

WE WANT MORE! =)

5 opmerkingen:

 1. Was dit je eerste mac product? Hou je maar voor volledig klaar voor een nieuwe verslaving! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig! Ik heb ze laten liggen omdat ik niet had verwacht dat ze zo mooi zouden zijn, misschien dat ik toch nog maar eens moet gaan kijken. En MAC is inderdaad verslavend zoals Hanne zegt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb Sun Rush! Super product :D
  Ik heb alleen een beetje het idee dat als je niet weet dat het er zit het totaal niet opvalt :p. Niet dat het op moet vallen, hoor, maar je weet wel, 'wow dat glimt mooi'. Snap je? :p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er echt heel erg mooi uit!
  Zelf heb ik geen Lustre Drops, maar ik ga er toch maar even naar kijken de volgende keer :-)

  BeantwoordenVerwijderen