dinsdag 6 juli 2010

Faillisement The Soap Story Leuven

Bummer, mijn favoriete zeepjeswinkel is failliet. Bankroet. De boeken gesloten. FINITO. Maar nu is er wel fijn uitverkoop! ;)

Ik kocht vorige week dus 10 zeepjes aan halve prijs bij The Soap Story (er is trouwens wel nog een winkel in Gent). Daarvan ga ik er een heleboel weggeven, want 10 zeepjes is écht veel. Maar de mama van mijn vriend is dol op zeepjes, dus ik weet al een kandidaat.

Deze tien zeepjes kocht ik. Ze zijn ingepakt in plastic en vanwege het transport naar Engeland pak ik ze voorlopig ook niet uit. Zo kan ik ook niet helemaal ruiken welke geur ze hebben. Maar ik heb wel een vaag idee. ;)

Aanschouw de cuties:


Eerst en vooral Moon dreams en Rhubarb & custard.
Moon dreams ruikt naar groene appeltjes en ook heel subtiel naar kersenbloesem. Zoet en fruitig dus!
Rhubarb en custard ruikt inderdaad naar rabarber en vanillepudding. Ik zou hem zo opeten! Mjammie!Dan zijn er Watermelon en Creamy Toffee. Die hoeven niet echt uitleg. De naam zegt voldoende. Watermelon houd ik trouwens lekker voor mezelf. Die vind ik heerlijk en ik deel hem niet. Zo.Ik kocht ook Honey en Rosie the pig.
Honey ruikt inderdaad naar honing, maar er zit ook iets fruitigs tussen. Rijpe aardbeitjes bijna. Niet van die chemische aarbeien, nee, echt vers van het veld knalrode bessen! Geweldig.
Rosie the pig daarentegen is heel wat zwaarder van geur. Doet mij denken aan die echt authentieke eau de cologne. En die doet me dan weer denken aan mijn overgrootmoeder. En zo'n herinnering in huis hebben is wel fijn. En hij is zoooooo schattig!Er is ook Ylang en Passion Glitter.
Ylang ruikt naar VERRASSING ylang ylang. En ook een tikje naar jasmijn.
Passion glitter ruikt ontzettend naar passievrucht en er zitten hele fijne glittertjes in. Echt mooi! Mijn zusje wil deze graag. Geen probleem, als zij er blij mee is, vind ik het prima.


Als laatste kocht ik nog Jojoba en een naamloos zeepje.
In Jojoba zit naast, dur, jojoba ook nog venkel wat het een hele fijne, frisse geur geeft.
Het naamloze hartjeszeepje ruikt heel subtiel naar citrusvruchten. Ik denk dat het citroengras is, want het is niet zo obvious als echt citrusfruit. Ik hou van citroengras dus deze houd ik misschien ook wel zelf.
 
Wat vinden jullie van de zeepjesoogst? Worden jullie stiekem ook wel eens blij als een winkel over de kop gaat?

4 opmerkingen:

 1. Oeee dat klinkt heerlijk allemaal! :D Ylang vooral. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhhh I love zeepies. Zitten echt mooie tussen zeg! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zag het gisteren in Knokke ook, daar zijn ze ook aan het uitverkopen, eigenlijk raar dat zo'n winkel failliet gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beste mensen, jullie blijven uiteraard steeds welkom in Gent. www.soapstory.be
  Alle producten zijn bij ons nog verkrijgbaar en kunnen ook verzonden worden. Neem gerust contact met ons via soapstory@scarlet.be

  BeantwoordenVerwijderen