zaterdag 3 september 2011

STASH: Mac potloden

Het einde is nog niet in zicht, maar we zijn "over den helft". Vandaag potloodjes. Alweer een zeer beperkte collectie want hoezeer ik ook MAC-fan ben, de potloden zijn BELACHELIJK duur. Ik geef niet meer dan 10 euro aan een potlood. Punt. Ik heb me in het verleden echter wel laten verleiden, dus vandaar deze productjes.


Ik heb 1 wenkbrauwpotlood, 2 lippotloden en 3 oogpotloden. Geen gigantische stash dus.


Deze 2 Pearlglide Intense Eye Liners komen uit... Tartan Tale, jawel. Sorry, ik heb me echt helemaal laten gaan met die release. xD
Allebei heel erg romige potloden, ideaal voor een smudgy lijntje op je ooglid of voor een smokey waterlijnrandje.
Black L

ine is zwart, maar heeft een heel subtiele groene ondertoon. Mooi!
Lord it U p is een prachtige donkerbruine kleur.


Het bovenste lippotlood, In Synch, komt eveneens uit de Tartan Tale collectie. Het is een mini, ik heb hem niet helemaal afgeslepen. ;)
Het potlood daaronder is Brick. Ik kocht hem om onder een rode lipstick te dragen maar dat was dom, want rood is makkelijk te vinden in andere merken. Ik had dus een veel goedkoper alternatief kunnen vinden zonder enige moeite. Maar goed, nu heb ik hem en dus gebruik ik hem, zoals je kunt zien aan de rode smudge op het slijprandje.


Boven een Impeccable Brow Pencil in Blonde. Ik ben allesbehalve blond, maar hij is zeer geschikt voor dagen waarop ik wel wat definitie (dat klinkt te Engels, weet iemand een beter Nederlands woord?) wil maar zonder dat mijn wenkbrauwen de look overnemen. Subtiele vormgeving dus.

De onderste is een Eye Pencil in I Get No Kick. Deze kwam uit in de Champale release en is prachtig op of onder je waterlijn om je ogen groter en wakkerder te laten lijken. Het valt ook vele minder op dat het vaak aangeraden witte lijntje. Dat ziet er vaak zo overdreven uit, vind ik. Wil je het subtieler, kies dan voor een glanzend roze, witgouden of zelfs heel lichtblauw potlood. Maar wel echt heel licht hé, this is not the 80s.


Van links naar rechts:
Black Line, Lord it Up, In Synch, Brick, Blonde, I Get No Kick

Ik ben enorm te spreken over de kwaliteit van elk van deze potloden, echt, ze zijn heerlijk, en als je geld genoeg hebt, koop ze dan zeker. Ik begrijp ook diegenen die deze potloden hun geld waard vinden, is ook zo, maar ik krijg het gewoon niet over mijn hart. Hoewel ik gemakkelijk grote bedragen uitgeef aan makeup, doe ik dat liever niet voor iets triviaals en onopvallends als een potlood. Nee, dan liever een high-end highlighter of oogschaduwpallete. Kan ik uren naar kijken. Een potlood blijft een potlood. Na 3 seconden kijken heb je het wel gehad. /endrant

3 opmerkingen:

  1. i get no kick ziet er mooi uit!! Mooie stash!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mac potloden zijn heerlijk, ik werk er ook erg graag mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Just wanted to say that I love your profile photo! It's soooo cute :) Great blog!

    BeantwoordenVerwijderen