woensdag 3 augustus 2011

Stash Flash: MAC

Vandaag een kleine sneak preview van wat deze week komt: een overzicht van mijn MAC stash. Misschien komt er later nog iets soortgelijks over de rest van mijn stash, maar dat beloof ik niet.

Mijn MAC-producten hebben een apart la in mijn make-uptafel (die overigens een omgebouwd bureau is, daar krijgen jullie later nog wel iets van te zien). In die la zitten dan plastic kruidvat mandjes. Ik kocht er een stuk of 50 en ze werden echt voor alles gebruikt. xD Als pennendozen voor de leerlingen, als indelingen in mijn Helmerkastjes (ikea!), als indeling voor onze medicijnla (we hebben een lade ja, geen kastje. Omdat het kan. ;) ).

Maar MAC zit dus apart. Dat is een beetje gek want alle andere make-up zit bij mij per soort: een bakje met foundations, een bakje met blush, een bakje oogpotloden etc.
Ik weet niet precies waarom ik MAC-dingen zo graag hun eigen plekje wil geven, maar ik vind het gewoon fijner zo.

Mijn MAC-lade zelf heeft overigens dezelfde indeling: een mandje met lipsticks, eentje met blush, eentje met poeder, een met lipgloss, een met oogschaduw, een met potloden en in het midden de oogschaduwpalettes.

Dat ziet er dan ongeveer zo uit:


De komende 7 posts zullen dan ook telkens een ander bakje zijn, in detail toegelicht en als het licht meezit, met swatches. Hoezee!

2 opmerkingen:

  1. woehoew, ik kijk er al naar uit!!!

    Mijn mac zit trouwens ook apart :-) Alle andere dingen zitten per product, maar dit per merk :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nice! Ben benieuwd naar de inhoud ;-)

    BeantwoordenVerwijderen