maandag 8 november 2010

NOTD: Chanel Crystal Blue

Ik kocht mijn allereerste Chanelnagellakje via Beautygloss Forum. Een mooie lichtblauwe kleur. Nu is lichtblauw altijd wel riskant, je gaat er snel onderkoeld uitzien, maar ik vertrouwde volledig op de kwaliteit van Chanel, dat zou dus wel goed komen.
Nu is Crystal Blue wel al best een oud lakje, niet uit recente collecties, maar een beetje nagellak kan daar tegen.Het is een erg licht blauw kleurtje met iets donkerdere blauwe glitters in. Prachtig, leek me.

Alleen... het dekt voor geen meter! 5 laagjes heb ik gesmeerd en nog is het geen zicht.
Hij lakt bovendien stroef, waardoor ik uitschieters heb op mijn nagelriemen, de randjes niet mooi afgewerkt zijn en de lak soms niet eens tot op de tips van mijn nagels geraakt.
Rommel dus.

Foei, Chanel. Je mag dan oud en tweedehands zijn, ik had meer van je verwacht.

En de kleur. Tja. Ik zie eruit alsof ik de hele nacht in een diepvriezer geslapen heb, precies omdat hij zo slecht dekt. Op zich is het een mooie, frisse kleur maar omdat hij zo transparant is, zie je de randen van mijn nagels nog en lijkt het alsof ik gewoon bevrozen vingers heb. Stylish. ;)
Geen hit bij Prinses Prikbordje dus en ik heb nu echt geen zin om een full price nieuwe chanellak aan te schaffen. Ik ben veel te bang dat de kwaliteit even twijfelachtig zal zijn. Jammer.

4 opmerkingen:

  1. jammer dat die zo transparant is! wel mooi fris! misschien dat dei beter dekt als je er een witte lak onder doet..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Chanel is inderdaad gekend voor haar niet altijd zo fantastische nagellakkwaliteit. Misschien eerst een lichtroze laag?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een baler! hij had mooi kunnen zijn :( schandalig voor die prijs he

    BeantwoordenVerwijderen