woensdag 27 oktober 2010

Volturi Twilight Immortal Liquid Body Shimmer

Ik heb een Liquid Body Shimmer aangeschaft in Black Magic.
Het gaat om een zwart-doorzichtige gel met zilveren glittertjes is. De gel zit in een doorzichtige plastic cilinder en dat deed me een beetje denken aan een proefbuisje. Er staat een mooi Volturilogo op en je ziet ook meteen de kleur van het product, wat ik wel fijn vind. Doorzichtige lotions in gekleurde flesjes vind ik een beetje bedriegelijk / teleurstellend, maar dat zal wel aan mij liggen.
Het flesje heeft trouwens een pompje, erg hygiënisch dus.


 
Ook bij dit product is er aandacht besteed aan alle details: de binnenkant van het doosje is weer stunning.

Ik had echt geen idee wat ik van dit product moest verwachten op mijn huid. Testen, die handel!
Zo'n pompsysteem moet je altijd even op gang brengen maar na twintig keer pompen kwam er nog steeds geen product uit. Zelfs na dertig keer was er geen beweging in gekomen. Toen heb ik de tube maar opengedraaid en de boel even gecheckt.
De substantie bleek nogal dik. Niet een vloeibare lotion maar eerder stugge haargel. Ik kon me voorstellen dat zo'n dikke gel nooit door dat kleine pompje zou passen.

Op dat moment viel mij ook de geur van dit product op: gember en... anijs? Heel gek! Niet persé onaangenaam maar wel heel ongewoon. Ik moet er nog aan wennen, denk ik.

Ik draaide tenslotte het buisje weer dicht en gaf het nog een miezerig waterkansje. EN JA! Daar kwam een heel klein toefje Liquid Body Shimmer op mijn hand ge(d)rold. Geweldig!Ik weer pompen want het was echt een klein kwakkie, maar nee, weer niks.
Toen heb ik het dus opgegeven. Zoveel moeite doe ik liever niet voor een body lotion. Het is geen gym, toch?

Volgende stap: het inwerken van het dropje. Wat geeft dat?

- In de eerste plaats een erg fris gevoel. Echt, ik heb de indruk dat deze shimmer verkoelend werkt, maar het staat er niet op dus ik ga geen gekke claims maken. Het voelt in ieder geval eerder koud.

- Dit spul PLAKT! Aan mijn arm, aan mijn vinger... Eigenlijk best een vies gevoel. Heel even dacht ik dat er UHU in mijn Twilightje beland was, maar gelukkig stopt het plakken wel eens je de Liquid Body Shimmer goed ingewreven hebt. Je blijft dus niet kleverig, het duurt maar zolang je echt nog vloeistof voelt.

- Nogal weinig glitter. In de tube ziet het er erg disco baby! uit, maar schijn bedriegt. Er is wel glitter, maar veel minder dan ik verwacht had. Voor mezelf positief want ik heb geen glitterpassie, maar ik neem aan dat als je een glitterproduct koopt, je ook wel glitter verwacht en dan kan je hiermee misschien wel teleurgesteld worden.

- Transparantie. Die zwarte gel geeft geen zweempje kleur af en dat ging gepaard met een serieuze "OEF!" Zwarte vegen op mijn arm zie ik echt niet zitten.
Maar dan komt wel volgende overweging opzetten: waarom bestaan er dan 4 versies met 4 verschillende kleuren gel (groen, blauw, rood en zwart, dacht ik)? Beetje gek.De gel is trouwens ab-so-luut niet verzorgend. Dit is duidelijk cosmetica en geen verzorging. Je koopt het voor de glitter, niet om je huid te hydrateren en dat doet hij dus ook niet. Zodra hij opdroogt, voelt je huid tijdelijk iets zachter maar na een halfuurtje is dat effect volledig verdwenen.

Ik zou dit product niet opnieuw kopen omwille van de vele kleine dingen die op zich niet zo erg zijn, maar allemaal samen mijn verwachtingspatroon wel verstoren. Ik denk aan die gekke geur, dat plakkerige gevoel en dat gebrek aan glitter.

Als je dat allemaal prima vindt, go for it.
En het is wel een leuk hebbeding natuurlijk! ;)

2 opmerkingen:

  1. Ah nee, niks voor mij :-) Teveel gedoe voor te weinig spectaculair resultaat eigenlijk

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hmzz ik vind het effect zo gek nog niet, leuk voor tijdens een feestje ofzo!

    BeantwoordenVerwijderen