maandag 25 oktober 2010

Volturi Twilight Crown Metallic Mascara in Black KnightPrachtige verpakking alweer. Deze komt uit de Volturireeks en zelfs aan de binnenkant van de doos werd aandacht geschonken. Heel mooi!

 

Ik zei al eerder dat ik niks heb met Twilight en moest deze mascara niet gewoon bij in het pakket gezeten hebben, had ik hem ook nooit gekocht. Ik heb namelijk nog zo veel mascara die ik sowieso niet meer opmaak dat ik echt geen behoefte had aan nog een wimperkleur. Bovendien had ik hier nog niks bijzonders over gehoord dus ik werd er ook helemaal niet hebberig van, in tegenstelling tot de Glow van gisteren.

Maar had ik hem niet gekocht, had ik dan wat gemist?
Ik denk het niet. De mascara doet mijn wimpers aan elkaar plakken. Bovendien is het een standaard borsteltje en daarmee bereik ik niet al mijn wimpers. Van de "metallic" kleur zie ik niks, hij is gewoon antraciet. Zelfs niet pikzwart, vind ik. Hij maakt ook vegen op mijn bovenste waterlijn omdat ik natuurlijk nogal lomp aangelegd ben, maar ik gebruik elke dag mascara en die veegjes heb ik zelden. Met deze mascara meteen. Lastig hoor. En ik krijg verdorie mascara fall-out! Van oogschaduw, tot daaraan toe, maar van mascara pik ik dat echt niet. En als afsluiter, het is echt geen koopje hoor! Ik geloof dat je voor deze net zoveel geld kwijt bent als voor de duurdere drugstore merken.
Dus nee, ik ben niet overtuigd en ik zou hem zeker niet opnieuw aanschaffen.

Een mascara, daar hoort een voor en na fotoreeks bij en dat is een primeur op mijn stekje. Ok, het is maar een oog, maar toch, AANSCHOUW!

Boven mijn "blote" oog, onder dat met kleren aan. ;)


 

4 opmerkingen:

 1. Hmmm, je hebt gelijk, echts iets missen, doe je niet, als je hem niet koopt. Wel een mooie verpakking!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij doet idd niks speciaals, gewoon een standaard mascara blijkbaar :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij doet idd niet veel, maar wel een leuke verpakking!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je 'blote' oog eigenlijk veel mooier dan met die mascara op!
  Het lijkt wel grijzig ofzo.. niet mooi.

  BeantwoordenVerwijderen