dinsdag 31 augustus 2010

REVIEW: MAC Powder Blush

De tweede MAC-review, dit keer over een Powder Blush in de kleur Style.
Dit zeg MAC er zelf over:

Bright coral-peach with golden shimmer (Frost)
Nu ken ik persoonlijk nog niks van die befaamde MAC-finishes. Matte spreekt voor zich, Satin glanst een beetje maar wtf is Frost? Ik heb het dan maar even gegoogled maar het was verdorie niet te vinden. Oogschaduw, jawel. Lipstick, dat lukte. Maar over blush. NIKS!
Lieve beautyliefhebbers, verhelder dit voor mij alsjeblieft!

Mijn nieuwe blush ziet er zo uit:


Een mooi oranje-koraalkleurtje dus in een klassiek zwart doosje. Het heeft echt iets, die vormgeving van MAC. Goed gezien van die mannen. Of vrouwen. Mja. xD
MAC spreekt van een gouden shimmer, maar in het palette zie ik die niet zitten.Laten we maar beginnen bij de kleur. Die vind ik echt heel mooi. Roze blush staat mij absoluut niet omdat ik van mezelf al vrij rood in mijn gezicht ben en dat wordt dan alleen maar erger, ook al cake ik er 5 lagen foundation overheen. Maar dit koraal gaat prima. Echt een fris kleurtje, ik zie er gewoon net iets beter uit met deze Powder Blush.

Ook op mijn wangen is de "golden shimmer" niet te bespeuren. Nu zit ik buiten in de zon niet met een spiegel te checken, dus het zou kunnen dat hij dan wel zichtbaar wordt. Maakt ook niet uit, ik hou van de kleur, shimmer of niet. Wat ik wel zie, is een gouden metaalachtige glans. Is dat wat Frost betekent? En is dit waar die shimmer zich verstopt heeft? Wie weet. xD

Op de swatch zie je ook wel enigszins die gouden glans
Deze swatches zijn trouwens niet ideaal. Een beetje blauwig. De eerste foto's met mijn gsm, het was nog even zoeken... Misschien upload ik later nog wel een nieuwe foto.De structuur is ge-wel-dig. Alle blushes, highlighters en bronzers die ik heb zijn vrij poederig. Zelfs degenen waarvan ik dacht dat ze het niet waren! In vergelijking met dit, hebben die anderen echt ontzettend veel last van kruimelen en stofwolken. Dat betekent dat deze blush gewoon in zijn pan blijft. Zalig. Er komt makkelijk blush op mijn kwast, maar dat is het dan ook! Geen korreltjes poeder in het doosje.


Je ziet dat ook wel op bovenstaande foto. Ik maak eigenlijk zelden doosjes schoon, tenzij om een foto te maken en dat deed ik hier met opzet NIET. En toch is dat dekseltje fatsoenlijk. Niet te stoffig, niet oranje. Niet perfect, maar in betere staat dan om het even welk ander poederproduct dat ik heb.

Ook dit is weer gewoon een superproduct en ik zou zo'n MAC-blush aan iedereen aanraden. Prijzig, maar opvallend goede kwaliteit.

10 opmerkingen:

 1. Oeh ik hou van MAC blushes, echt! Ik vind de structuur ook zo heerlijk. Ik bewaar ze altijd overeind en toch komt er geen poeder vanaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er super mooi uit! Groot voordeel vind ik dat ie niet zo poederig is want daar heb ik best een hekel aan,.. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit, ik vind het een hele mooie blush!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie blush, deze kleur zou zeker ook wel wat voor mij zijn. Blijft deze blush ook lang zitten?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oooooooooh zo mooi:) Mooie kleur zou hem ook wel willen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die gouden shimmer is inderdaad dat gouden "laagje" waar je over spreekt :) Ziet er een mooi kleurtje uit! Btw je nieuwe foto is super!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik snap ook nog steeds niet zo goed waar frost voor staat :')
  Het echt een prachtige blush :)

  BeantwoordenVerwijderen