vrijdag 6 augustus 2010

REVIEW: GOSH Soft 'n Shine Lip Balm

Ik kocht eindelijk ook een beroemde Gosh Soft 'n shine en nog wel in een flashy kleurtje ook: 31 Passion Pink. Ik had bijna ook 30 Barbie gekocht aar die heb ik toch maar laten liggen. Zo'n lichtroze is eigenlijk niet mijn kleur.Je ziet over deze lipsticks (lippenbalsems?) steeds meer positieve reviews en terecht! Ze bevatten echt enorm veel pigment, glijden op je lippen als... boter? Dat klinkt raar. Maar ze zijn echt heel zacht.
De Soft 'n Shine heeft ene heel subtiel glansje en doet je lippen er lekker verzorgd en gehydrateerd uitzien en zo voelen ze ook! Mijn lippen zijn zacht en er zijn geen velletjes te bespeuren 's avonds (dat heb ik heel vaak wel, lipscrub ILU!). Ze voelen ook helemaal niet uitgedroogd.

De kleur, tja, hij springt wel erg in het oog. Je kan deze heel mooi opbouwen, maar zelfs als het heel lichtjes met je vinger opdept, blijft het een opvallend kleurtje. Hij is nu eenmaal tamelijk fel.
Ik vind hem daarom wel fijn. Lekker combineren met nude ogen, en dan deze met een laagje lipcote erover en knallen maar! ;D

Oh, en nog even tussendoor: hij ruikt lekker! Naar vanille en suiker. Heerlijk, vind ik, maar daar moet je wel voor zijn natuurlijk. Als je niet houdt van geurtjes in je beautyproducten, koop je deze beter niet.

Zelf haal ik binnenkort vast meer lippies van deze reeks want ik vind mijn Passion Pink echt geweldig.

Hieronder nog een afsluitende swatch, let niet op de glitter links, dat is een overblijfsel van een andere swatch en ik kreeg hem niet weg. xD

4 opmerkingen: