maandag 9 augustus 2010

REVIEW: Dior Soft Powder Blush

Ik zal het even op voorhand melden, een aantal van mijn foto's zijn behoorlijk overbelicht. En op eentje zie je mijn borsten. Professioneel hoor...

Ik kocht deze in de House of Fraser Outlet Store in Leicester en hij was lekker goedkoop. Helaas begint een mens zich dan toch af te vragen: "Waarom is ie in hemelsnaam zo goedkoop?"Ik kocht 809 Fresh Pink.Dat is een mooi helder roze kleur met een hele lichte witte shimmer in. Deze Blush had hetzelfde probleem als die van Elizabeth Arden die ik eerder kocht: roze poeder overal. Op deze foto heb ik het al min of meer weggeveegd maar op de volgende zie je het goed, ook dankzij de overactieve flits. ;)

Het is dus een vrij poederige blush. Er zit een kwastje in het doosje, maar zoals de meeste bijgesloten kwastjes is die waardeloos. In het deksel zit een spiegeltje en dat werd aanvankelijk beschermd door zo'n plastic plaatje. Ook het borsteltje zat overigens in een plastic hoesje.
Hoe zit het nou met de kleur. Wel, om heel eerlijk te zijn, veel kleur geeft ie niet. Maar door die witte shimmer is deze wel prachtig als highlighter en daarvoor gebruik ik hem dan ook, nu.Ik heb bovenstaande foto heel erg uitvergroot, anders zie je de blush maar moeilijk zitten: hij zit dus helemaal in het midden van mijn hand en parallel met mijn knokkels. Je ziet vooral veel shimmer en een heel licht roze glansje.

Mooi, jawel maar niet beter dan het Shimmer Powder van de Return to Paradisecollectie van Essence. Als ik jou was zou ik dan ook eerder 3,50 euro daaraan uitgeven dan aan dit 'luxe'product want het is echt geen meerwaarde.

4 opmerkingen:

 1. Had je niet gezegd dat het je borsten waren dan had ik gedacht dat het je elleboog was! :-)

  De enige manier waarom ik denk dat de items zo goedkoop zijn is omdat het oude(re) versies zijn. Als ik het goed voor heb stamt die verpakking nog uit de jaren 90. Zowel van het kartonnetje als van de make-up verpakking zelf.

  Ik kocht zelf ooit ook een paar van die items in die verpakking en vond toen via MUA dat dit jaren 90 items waren...De make-up zelf was nieuw en ongebruikt dat wel, en dat zal bij jouw ook wel zo zijn...!

  Eigenlijk heb je gewoon vintage vast voor een zéér schappelijke prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, leuk je professionele foto's ;)
  Geeft echt niet veel af, jammer voor zo een merk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ach ja, je hebt er geen fortuin aan besteed he! Wel leuk vintage in je collectie nu ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij ziet er wel leuk uit, maar jammer van het pigment! Gelukkig heb je er niet de volle prijs voor betaald!

  BeantwoordenVerwijderen