donderdag 15 juli 2010

TAG: Who does it best?

Deze tag kreeg ik van Sien. Ik vind hem erg leuk, dus ik ga me even uitleven met het maken van een lijstje. Toftof!

Best blush brand: Ik ben niet zo blusherig. Ik heb last van couperose dus ik heb al best wat rood van mezelf in all the right (and wrong) places. Ik steek enorm veel tijd in het bedekken van dat rood en op mijn wangen doe ik dat net wat minder. Geen blush nodig dus.

Best eyeliner brand: Ik ben VERLIEFD op de oogpotloden van GOSH. Zo'n mooie felle kleurtjes en ze brengen heel gemakkelijk aan. Je hoeft niet vijftien keer te wrijven ofzo.
Qua gelliner ging ik eerst MAC zeggen, die is toch superbekend, maar maandag kocht ik een potje van W7 en die is helemaal fantastisch! Niks MAC dus, maar W7 all the way.
Vloeibare eyeliner heb ik niet zo veel want ik vind het moeilijk werken. Het wordt snel een knoeiboel. Die van de Essence Metal Glam collectie vind ik bijvoorbeeld wel prachtig.

Best eyeshadow brand: Ik heb enorm veel oogschaduw en hou erg van de metallic cream eyeshadows van HEMA. Ik ben verder niet zo'n HEMA fan maar deze vind ik dus wel erg fijn al gebruik ik ze eigenlijk alleen voor feestjes. Ze zijn zo in your face.
Mijn echte favoriet zijn echter de ronde potjes van Bourjois. Dat pigment. Dat design. Dat handige spiegelte en het onbruikbare maar oh zo schattige applicatortje. LOVE.

Best lipstick brand: Rimmel is super maar ik ben helemaal dol op Bourjois Lipstick. Docteur Glamour, Sweet Kiss, So Delicate, Lovely Rouge. Ik heb van elke reeks minstens eentje en ik hou van ze allemaal evenveel. Ze zijn super.

Best lipgloss brand: Ik vind lipgloss zo'n plakkerig boeltje en gebruik het bijna nooit. Ik heb dan ook niet echt een voorkeur. Ik vind wel dat lipgloss gerust een lekker smaakje mag hebben dus ga ik voor de heerlijk retro rollertjes die iedereen vroeger in zijn pennenzak zitten had. Die waren echt zalig.

Best foundation brand: Ik vind eigenlijk mijn Essence Stay All Day foundation heel erg goed en hij kostte ook twee keer niks. Ook Bourjois Healthy Mix doet het helemaal voor mij.

Best nailpolish brand: Catrice is geweldig. Vrolijke kleuren, zachte prijsjes en makkelijk aan te brengen. Sinful Colors is ook top. OPI, Essie, China Glaze en consorten heb ik nog niet geprobeerd dus heb ik er geen mening over.


Ik geef deze tag door aan iedereen die hem nog niet gehad heeft. En dat meen ik. Niet zo van "oh maar ik werd niet persoonlijk aangesproken dus dat telt niet..."
Neenee, je bent getagd. Bij deze. En je komt er niet onderuit.
Deal? Deal.

2 opmerkingen: