zondag 31 oktober 2010

Halloween aan zee

Ik zit lekker met Vriendje in Oostende. Vandaag hebben we lekker gegeten: verse vis uit de vistrap en een driegangenmenu in het hotel. We zijn vanwege het druilerige weer ook maar naar de film gegaan en despicable me is een aanradertje!
We hebben ook nog een tijdje gewandeld in Oostende en wat winkeltjes gedaan, reuzegezellig.

Morgen doen we het rustig aan. Wat inkoopjes doen (we hebben alleen ontbijt op het hotel dus we gaan op zoek naar brood en choco =p ), misschien naar Fort Napoleon waar een halloweensfeertje gecreeerd is met als thema Zeeheksen. Wil ik wel een keertje zien. En 's avonds waarschijnlijk naar de kermis en daar smoutebollen eten. Mjammie!

We zijn nog aan zee tot en met woensdag, ik probeer af en toe te updaten maar op Vriendjes QWERTY-computer is dat nog niet zo makkelijk. Ik houd het kort en ga nu nog wat kleverig romantisch doen. ;)

vrijdag 29 oktober 2010

Secret Twitter Santa 2010

Liefuh lezurtjes,

Ik doe mee aan Secret Twitter Santa en met hoe meer we zijn, hoe leuker natuurlijk. Neem zeker een kijkje op http://secrettwittersanta.wordpress.com/ . Het is een geweldig initiatief. Ik heb echt zin om ervoor te gaan shoppen. n_n

Gogogo!

woensdag 27 oktober 2010

Volturi Twilight Immortal Liquid Body Shimmer

Ik heb een Liquid Body Shimmer aangeschaft in Black Magic.
Het gaat om een zwart-doorzichtige gel met zilveren glittertjes is. De gel zit in een doorzichtige plastic cilinder en dat deed me een beetje denken aan een proefbuisje. Er staat een mooi Volturilogo op en je ziet ook meteen de kleur van het product, wat ik wel fijn vind. Doorzichtige lotions in gekleurde flesjes vind ik een beetje bedriegelijk / teleurstellend, maar dat zal wel aan mij liggen.
Het flesje heeft trouwens een pompje, erg hygiënisch dus.


 
Ook bij dit product is er aandacht besteed aan alle details: de binnenkant van het doosje is weer stunning.

Ik had echt geen idee wat ik van dit product moest verwachten op mijn huid. Testen, die handel!
Zo'n pompsysteem moet je altijd even op gang brengen maar na twintig keer pompen kwam er nog steeds geen product uit. Zelfs na dertig keer was er geen beweging in gekomen. Toen heb ik de tube maar opengedraaid en de boel even gecheckt.
De substantie bleek nogal dik. Niet een vloeibare lotion maar eerder stugge haargel. Ik kon me voorstellen dat zo'n dikke gel nooit door dat kleine pompje zou passen.

Op dat moment viel mij ook de geur van dit product op: gember en... anijs? Heel gek! Niet persé onaangenaam maar wel heel ongewoon. Ik moet er nog aan wennen, denk ik.

Ik draaide tenslotte het buisje weer dicht en gaf het nog een miezerig waterkansje. EN JA! Daar kwam een heel klein toefje Liquid Body Shimmer op mijn hand ge(d)rold. Geweldig!



Ik weer pompen want het was echt een klein kwakkie, maar nee, weer niks.
Toen heb ik het dus opgegeven. Zoveel moeite doe ik liever niet voor een body lotion. Het is geen gym, toch?

Volgende stap: het inwerken van het dropje. Wat geeft dat?

- In de eerste plaats een erg fris gevoel. Echt, ik heb de indruk dat deze shimmer verkoelend werkt, maar het staat er niet op dus ik ga geen gekke claims maken. Het voelt in ieder geval eerder koud.

- Dit spul PLAKT! Aan mijn arm, aan mijn vinger... Eigenlijk best een vies gevoel. Heel even dacht ik dat er UHU in mijn Twilightje beland was, maar gelukkig stopt het plakken wel eens je de Liquid Body Shimmer goed ingewreven hebt. Je blijft dus niet kleverig, het duurt maar zolang je echt nog vloeistof voelt.

- Nogal weinig glitter. In de tube ziet het er erg disco baby! uit, maar schijn bedriegt. Er is wel glitter, maar veel minder dan ik verwacht had. Voor mezelf positief want ik heb geen glitterpassie, maar ik neem aan dat als je een glitterproduct koopt, je ook wel glitter verwacht en dan kan je hiermee misschien wel teleurgesteld worden.

- Transparantie. Die zwarte gel geeft geen zweempje kleur af en dat ging gepaard met een serieuze "OEF!" Zwarte vegen op mijn arm zie ik echt niet zitten.
Maar dan komt wel volgende overweging opzetten: waarom bestaan er dan 4 versies met 4 verschillende kleuren gel (groen, blauw, rood en zwart, dacht ik)? Beetje gek.



De gel is trouwens ab-so-luut niet verzorgend. Dit is duidelijk cosmetica en geen verzorging. Je koopt het voor de glitter, niet om je huid te hydrateren en dat doet hij dus ook niet. Zodra hij opdroogt, voelt je huid tijdelijk iets zachter maar na een halfuurtje is dat effect volledig verdwenen.

Ik zou dit product niet opnieuw kopen omwille van de vele kleine dingen die op zich niet zo erg zijn, maar allemaal samen mijn verwachtingspatroon wel verstoren. Ik denk aan die gekke geur, dat plakkerige gevoel en dat gebrek aan glitter.

Als je dat allemaal prima vindt, go for it.
En het is wel een leuk hebbeding natuurlijk! ;)

dinsdag 26 oktober 2010

Luna Twilight Just Bitten Lip staining Balm

Jawel, nog meer Twilight spulletjes. Deze keer van de Lunareeks.

Ook hier is de verpakking weer helemaal af. Kijk naar die fraaie glanzende takjes in de matte kartonnen doosjes en diezelfde takjes op de lipstickhulzen! Prachtig toch? Op het uiterlijk van deze producten is werkelijk niets aan te merken. Stijlvol maar toch bijzonder. Echt klasse.


 
 

Ik heb twee kleurtjes van deze balm: de bessenkleurige Rapture en een koraalroze Eye Candy.

Ondanks dat het "balms" zijn, zijn ze goed gepigmenteerd. Man, wat komt daar veel kleur vanaf zeg!

Rapture is heel mooi maar zou ik zeker niet elke dag dragen omdat hij best wel donker is. Bovendien heeft hij ietwat de neiging tot vlekken. Niet onoverkomelijk, maar je moet het wel in je achterhoofd houden bij het aanbrengen.

Ook Eye Candy is een fijne kleur maar wel veel geschikter voor dagelijks gebruik. Hij is subtiel maar geeft toch kleur. Je ziet dus wel degelijk dat je wat met je lippen gedaan hebt.

 
 


Het zijn staining balms. Balsems en dus verzorgend. Ik heb ze al een paar keer gedragen en zelfs met dit koude weer valt de schade mee. Ik ga niet beweren dat mijn lippen goed gehydrateerd waren, ze voelden wat droog aan op het einde van de dag, maar ik had geen velletjes! Normaal moet ik met zulk weer dagelijks scrubben, zeker als ik een lipstick gebruikt heb.

Verder zijn het staining balms. Dat wil zeggen dat de kleur in je lippen trekt en daardoor uren blijft zitten. Of dat zou toch moeten. Ik merk dat de kleur inderdaad goed in je lippen zinkt, maar zeker met Rapture moet je toch na het eten bijwerken. Een drankje overleeft hij wel, maar als je je boterhammetjes bovenhaalt, mag je je toch aan touch-ups verwachten.

Conclusie? Een fijn  product, zeker het kopen waard, maar verwacht er geen wonderen van!

maandag 25 oktober 2010

Volturi Twilight Crown Metallic Mascara in Black Knight



Prachtige verpakking alweer. Deze komt uit de Volturireeks en zelfs aan de binnenkant van de doos werd aandacht geschonken. Heel mooi!

 

Ik zei al eerder dat ik niks heb met Twilight en moest deze mascara niet gewoon bij in het pakket gezeten hebben, had ik hem ook nooit gekocht. Ik heb namelijk nog zo veel mascara die ik sowieso niet meer opmaak dat ik echt geen behoefte had aan nog een wimperkleur. Bovendien had ik hier nog niks bijzonders over gehoord dus ik werd er ook helemaal niet hebberig van, in tegenstelling tot de Glow van gisteren.

Maar had ik hem niet gekocht, had ik dan wat gemist?
Ik denk het niet. De mascara doet mijn wimpers aan elkaar plakken. Bovendien is het een standaard borsteltje en daarmee bereik ik niet al mijn wimpers. Van de "metallic" kleur zie ik niks, hij is gewoon antraciet. Zelfs niet pikzwart, vind ik. Hij maakt ook vegen op mijn bovenste waterlijn omdat ik natuurlijk nogal lomp aangelegd ben, maar ik gebruik elke dag mascara en die veegjes heb ik zelden. Met deze mascara meteen. Lastig hoor. En ik krijg verdorie mascara fall-out! Van oogschaduw, tot daaraan toe, maar van mascara pik ik dat echt niet. En als afsluiter, het is echt geen koopje hoor! Ik geloof dat je voor deze net zoveel geld kwijt bent als voor de duurdere drugstore merken.
Dus nee, ik ben niet overtuigd en ik zou hem zeker niet opnieuw aanschaffen.

Een mascara, daar hoort een voor en na fotoreeks bij en dat is een primeur op mijn stekje. Ok, het is maar een oog, maar toch, AANSCHOUW!

Boven mijn "blote" oog, onder dat met kleren aan. ;)






 

Luna Twilight Mortal Glow Blushing Crème NU MET SWATCH

Bwaha, ik was eergisteren de swatch er vergeten bij te zetten! Die krijgen jullie er dus vandaag bij en ook nog een extra artikel, natuurlijk.

De swatches:




De crème geeft dus een hele mooie goudkleurige shimmer. Van de roze, gouden en koraalkleuren in de blush zie je eigenlijk niks meer. Prima highlighter, als blush minder geschikt volgens mij.

zaterdag 23 oktober 2010

Luna Twilight Mortal Glow Blushing Crème

Het eerste productje van de Twilightserie: een creme blush / highlighter in de kleur Swoon. Het is een prachtige combinatie van roze, goud en koraal in een stevige cremestructuur. Het is niet erg smeerbaar, maar ook zeker geen poeder. Je kan dus heel makkelijk maar een klein beetje van deze blush gebruiken.

Zelf zou ik hem eerder als highlighter kiezen vanwege de shimmer, maar hij is prachtig!




ARRIVAL: Twilight pakket van Asos

Wat ruist er in het struikgewas?


Het is een...



toilettas met prachtige producten!


Nu heb ik zelf helemaal NIETS met Twilight, integendeel zelfs. Ik vind het zoetsappige kitscherige rommel. Maar de make up die geïnspireerd werd door de films is wél schitterend. Soms letterlijk.

Dit zat in de toilettas:
- Volturi Twilight Crown Metallic Mascara in Black Knight
- Volturi Twilight Immortal Liquid Body Shimmer in Black Magic
- Duwop Twilight Venom
- Luna Twilight Mortal Glow Blushing Crème in Swoon

En dit bestelde ik er nog apart bij:
- Luna Twilight Just Bitten Lip staining Balm in Eye Candy en in Rapture


Elk product bespreek ik nog individueel (reviews!) , maar je krijgt nu al te zien wat ik allemaal kocht. Ik bestelde alles bij asos waar het mid season solden waren. Ze waren dus heel wat goedkoper dan normaal en ze zijn vooral oh zo mooi! Niet alleen de verpakkingen, maar ook de producten zelf. Meer daarover vanavond.

dinsdag 19 oktober 2010

TAG: Wat zou jij kiezen?

Ik werd getagd door Wendy van Bloggin' Beauties. Ik vind deze tag super en ik heb er al een tijdje geen meer gehad, dus vooruit met de geit!



MAKE-UP:

Blush of bronzer
Lip gloss of lipstick
Eye liner of mascara
Foundation of concealer
Neutraal of kleur
Oogschaduw in vaste vorm or losse poeder oogschaduw
Kwasten of sponjes  

NAGELS:

OPI of China Glaze
Lang of kort
Acryl of natuurlijk
Felgekleurd of donker
Met nailart of zonder nailart 

BODY:

Parfum of Body Spray
Lotion of body butter
Douche-gel of zeep

Lush of andere merken
 
KLEDING:

Spijkerbroek of joggingbroek
Lange mouwen of korte mouwen
Jurken of rokken
Streepjes of ruitjes
Teenslippers of sandalen
Sjaals of hoedjes
Oorknopjes of oorhangers
Kettingen of armbanden
Hakken of platte schoenen
Cowboy laarzen of paardrij-laarzen
Jasje of vest


HAAR:

Krullend of stijl
Knot of paardenstaart
Schuifspeldjes of clipjes
Haarlak of gel
Lang of kort
Licht of donker
Lok of pony
Los of vast
 
ZOMAAR:

Regen of zonneschijn
Zomer of winter
Herfst of lente
Chocolade of vanille
Westen of oosten

maandag 18 oktober 2010

Fashion Blunder!

Het is koud! En als je een tegelvloer hebt zonder vloerverwarming, krijg je ijsklompvoetjes. Zelfs als je sokken aantrekt. En dan nog slippers. Zelfs dan dreigen mijn tenen eraf te vriezen. Dus heb ik deze weer uit de kast gehaald. Ik kreeg ze vorige winter cadeau van mijn zusje en ik weet wel dat ze oh zo fout zijn, maar ik vind ze COOL, ok? Ok. En nu maar hopen dat we geen bezoek krijgen...

zondag 17 oktober 2010

My favourites

Ik heb een paar nieuwe favorietjes dus laat ik ze maar met jullie delen:


Mijn favoriete parfum voor de winter is Rouge van Christian Lacroix. Heerlijk geurtje. Sensueel, zwoel maar toch ook nog fris. Ik hou niet van zware geuren en deze is wel kruidig maar nooit zwaar. Mjammie. Ik kreeg deze alweer een flinke tijd geleden cadeau van de schoonmama.



Als tweede koos ik voor mijn UNE-lipstick. Ik heb er maar eentje, maar deze zit ALTIJD in mijn make-uptasje. Omdat de kleur bij alles past. My lips but better. En omdat hij mijn lippen niet uitdroogt. Hij blijft ook mooi boven een balsem. Niets dan lof over dit schatje dus.


Ook het Colour supplement van Lush is een veelgebruikte favoriet. Het potje ziet er niet meer uit en begint ook al aardig leeg te raken. Ik gebruik dit als concealer en op couperose-explosiedagen ook als foundation. Mineraal poeder eroverheen en klaar. Mengen met een dagcreme werkt ook maar geeft voor mij niet genoeg dekking. Heel fijn product, veel te klein potje helaas.


Mac Sweet Sienna is een pigmentsample dat ik kreeg bij Mac Stylesetter (longwear lipstain die ik kocht op een blogsale). Ik ben er helemaal dol op! Wat een prachtkleur. Ik combineer het met alle mogelijke kleuren om een felle look toch net iets smokier, neutraler of draagbaarder te maken. Ik zal deze een keertje fullsize moeten zoeken...



 En tenslotte de Météorites van Guerlain. Ik liep er al jaren op te kwijlen en ik heb er ook jaren aan weerstaan maar toen Ici Paris XL onlangs die 30% kortingactie deed, kon ik het niet meer houden. Ik heb de originele versie: Teint Rosé. Zelfs met 30% korting was dit nog een dure grap maar ik heb er nog geen seconde spijt van gehad! Ik gebruik mijn "bollekes" zo goed als dagelijks. Soms zijn er nu eenmaal van die producten waar je gewoon verliefd op wordt.

zaterdag 16 oktober 2010

NOTD: Pink Ribbon

Omdat ik niet dol ben op 1 roze nagel die ertussen uit springt, heb ik voor wat anders gekozen: een roze strikje op mijn pink.
Het strikje komt uit een velletje nagelstickers van Essence.
Het kleurtje is een zwart-blauw lakje van alweer Sinful Colors. Lakt niet zo handig, bij het eerste laagje krijg je alleen maar strepen, maar bij het tweede laagje krijg je wel volledige dekking. Hij is lang houdbaar (geen chips na 3 dagen!).

Het vreemde is dat dit kleurtje 936 Bedroom Lies twee keer in mijn stash zit. En nog gekker is dat het twee totaal verschillende kleuren zijn. Beetje bizar, niet?



donderdag 14 oktober 2010

Winter chill

Ik ben geen fan van de winter. Herfst, ok. Lekker blaadjes rapen en genieten van de kleurtjes. Maar winter is me veel te koud. Laten we nu weer de herfst overgeslagen hebben... Fok wat is het koud buiten! Ik duffel me helemaal in met muts en sjaal, handschoenen mogen nog heel even in de kast blijven, maar er zijn wel meer dingen veranderd de voorbije week.
 
Mijn huid wordt bijvoorbeeld ontzettend droog als het koud is. Zo grijp ik weer voortdurend naar handcrème (nauwelijks nodig als het wat warmer is). Mijn lichte dagcrème is weer vervangen door een rijkere variant. In plaats van mijn geliefde lipstains ga ik nu voor romige hydraterende lipproducten. En ik moet weer smeren. En niet met een voorzichtige gel met een vleugje zelfbruiner, nee, een stevige bodybutter of lekker vette lotion.

Ook mijn couperose speelt op. Dus moet ik weer kilo's concealer. Groene concealer die niet te vloeibaar is. Moeilijk te vinden hoor! Tips zijn welkom. Die van de HEMA is namelijk niks.

Mijn neus loopt. Dus moet ik neusdruppels inslaan, 's ochtends checken of ik nog genoeg zakdoekjes heb om de dag door te komen en mijn vertrouwde Sur Plus Lip Butter met munt paraat houden. Voor een rode geïrriteerde neus is dat een wondermiddeltje en door de munt gaan je luchtwegen ook meteen wat beter functioneren!

En om de 1 of andere duistere reden worden mijn nagels brozer. Dus ik ben weer aan het kuren met Hérôme nagelverhader, het extrasterke type. Werkt goed, maar ik haat dat ik twee weken lang geen nagellak aankan. Ik word zo vrolijk van lak. En ik heb ook net zoveel nieuwe kleurtjes!

Dit zijn een aantal van de producten waarop ik overgeschakeld ben deze week. Ik vrees dat ik de Roger & Gallet bodylotion nog ga moeten vervangen door nog iets vetters, waarschijnlijk een Body Butter van The Body Shop. Voorlopig volstaat deze echter nog en hij ruikt zaaaalig!